به گزارش همشهری آنلاین، حالا فکرش را بکنید که این بیماری ها به اضافه یک مشت بیماری روحی دیگر گریبانگیر بچه هایمان و نسل جدید بشود، آن وقت است که روان درمانگرها هم باید خودشان را به اندازه نسل جدید به روز کنند تا حرف هایشان را بفهمند و بتوانند برای بهبود این قبیل بیماری ها کمک کنند.
این حرف ما نیست، یک روانشناس و کارشناس مسائل فرهنگی و هنری گفته که روانشناسی که نتواند خود را به روز کند و همپای نسل آلفا جلو برود، قطعاً هوش مصنوعی کار او را بهتر انجام خواهد داد.
هوش مصنوعی هم که می دانید تعارف ندارد و همین طور پیش برود کل زندگی مان را دست خودش می گیرد. به همین دلیل هم بهتر است روانشناسان هم خودشان را به روز کنند و دست از نگاه کهنه و اطلاعات قدیمی بکشند و همچنین درک درستی از پدیدههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و محیطی خودشان نداشته باشند.
بیشتر بخوانید:
در واقع روانشناسان اگر میخواهند همپای نسل جدید جلو بروند ابتدا باید بدانند چگونه با آنها برخورد کنند، چون این نسل به لحاظ توانمندی و هوشی و نگاهشان به دنیا و زندگی آنقدر جلو هستند که اصلاً حریفشان نمیشوند.
آنطور که خود روانشناسان می گویند، در روانکاوی علاوه بر اینکه باید همپای مراجعین جلو برویم و همپای آنها دانا و آگاه باشیم و از یک دانش و فکر و فناوری پیشرفته علمی برخوردار شویم، از شناختن نسل جدید نیز نباید غافل شد.
خلاصه که سرو کله زدن با نسل جدید شوخی بردار نیست و تا هوش مصنوعی و دنیای دیجیتال شغل روانشناسی را هم تسخیر نکرده، بهتر است این دوستان خودشان به فکر باشند و همپای این فناوری پیش بروند.