به گزارش همشهری آنلاین، محمد پهلوان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: چند هفته قبل یک کودک ۱۰ ساله که همراه با خانواده اش از استان های دیگر به مشهد مهاجرت کرده بود در اطراف مشهد دچار سگ گزیدگی شد.وی افزود: متاسفانه این نوجوان بعد از سگ گزیدگی برای واکسیناسیون و سرم تراپی به مراکز درمانی مراجعه نکرد.
این نوجوان در روز گذشته در حالی که علائم ابتلا به هاری در او نمایان شده بود به بیمارستان مراجعه کرد اما متاسفانه وقتی علائم هاری بروز پیدا کند امکان درمان فرد مبتلا به حداقل می رسد.مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که پس از هرنوع حیوان گزیدگی باید به سرعت به مراکز درمانی مراجعه شود، گفت: متاسفانه اخیرا به دلیل افزایش جمعیت سگ ها در شهرها و ییلاقات، بیماری هاری افزایش پیدا کرده است.
در مشهد ۵ مرکز سگ گزیدگی داریم و مردم باید بدانند ابتلا به هاری فقط از طریق گزش سگ ها نیست و در هر نوع حیوان گزیدگی امکان ابتلا به هاری وجود دارد.وی ادامه داد: بررسی های اولیه نشان می دهد سگی که این نوجوان را گزیده سگ ولگرد نبوده اما به خاطر گردش حیوانات در طبیعت امکان ابتلای آن ها به هاری وجود دارد.
این سگ هم قبلا به این بیماری مبتلا شده بود و نوجوان ۱۰ ساله مشهدی را روز گذشته به کام مرگ کشاند.
این حادثه تلخ در حالی است که طی هفته های گذشته، سگ گزیدگی و ابتلا به هاری در چند شهر دیگر کشورمان خبرساز شده است. به عنوان مثال، سه شنبه هفته جاری نیز یک کودک به علت ابتلا به بیماری هاری ناشی از سگ گزیدگی در نکا جان باخت. یک کودک ۶ساله دزفولی نیز به دلیل گزش سر و صورت و نواحی مختلف بدن توسط سگ هار، به کام مرگ فرو رفت!