تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷

چند سالی است به روال گذشته انواع میوه‌های خشک به میز پذیرایی ما ایرانی‌ها راه پیدا کرده و جزو تنقلات پرطرفدار و محبوب کوچک و بزرگ به‌حساب آمده و جایگزین خوبی برای شکلات‌ها و تنقلات مضر است.

همشهری: این روزها که انجیر تازه به میوه‌فروشی‌ها راه پیدا کرده، به راحتی می‌توانید انجیر را خشک کرده و مدت طولانی نگهداری کنید.

مواد لازم:

انجیر خشک: یک کیلوگرم

مدت زمان آماده‌سازی: نیم‌ساعت

تعداد نفرات: ۴ نفر

طرز تهیه:‌

۱. انجیرهای کاملا رسیده را بشویید، سپس ساقه بالای انجیرها را با کارد به‌صورت علامت به علاوه، برش کوچک بزنید.

۲. انجیرهای برش‌خورده را روی یک صفحه مشبک بچینید که هوا از زیرشان عبور کند.

۳. حالا صفحه مشبک را مقابل نور خورشید قرار دهید تا انجیرها خشک شوند.

۴. با تاریک‌شدن هوا انجیرها را به داخل منزل ببرید و با طلوع خورشید مجددا در مقابل نور خورشید قرار دهید.

۵. زمانی که سطح خارجی انجیرها به‌طور کامل خشک و حالتی چروکیده پیدا کرد، انجیرها خشک شده‌اند. این کار حدود یک هفته به طول می‌کشد.

نکته: به‌دلیل اینکه انجیر حشرات را جذب می‌کند، حتما روی انجیرها را با توری بپوشانید.

منبع: روزنامه همشهری