همشهری آنلاین : بسته به اینکه لواشک ترش دوست داشته باشید یا شیرین و ملس، میتوانید مقدار و ترکیب میوههای مورداستفاده را به دلخواه خود تغییر دهید.
نام: لواشک چندمیوه
مدت زمان آمادهسازی: ۴ ساعت
تعداد نفرات: ۴ نفر
مواد لازم:
آلبالو: ۵۰۰ گرم
آلو قرمز: ۵۰۰ گرم
زردآلو: ۵۰۰ گرم
نبات: یک تکه کوچک
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. هسته آلبالو و زردآلو را خارج کنید. سپس با نمک و آلوقرمز روی حرارت ملایم بگذارید تا آب بیندازند و له شود. یک تکه نبات اضافه کنید تا طعم ملسی بهدست بیاید.
۲. آبکش را روی کاسهای بزرگ قرار دهید. سپس میوهها را در آبکش بریزید و با دست فشار دهید تا آب از پوره جدا شود.
۳. پوست و دانهها را جدا کنید. درصورت نیاز پوره را در مخلوطکن بریزید و به آن کمی آب اضافه کنید.
۴. کف سینی یا ظرف موردنظرتان را چرب و مواد لواشک را در آن پهن کنید. ظرف را در فر یا هوای آزاد قرار دهید تا لواشک خشک شود.
نکته: مراقب باشید پوره زیاد آبدار نباشد تا لواشک حین خشکشدن کپک نزند.