ملاقات با مرد بیمار
کره شمالی یک هفته بعد از ملاقات رئیسجمهور پیشین آمریکا و مقامهای این کشور اعلام کرد درهای مذاکره با ایالات متحده را همیشه باز نگه میدارد. کره جنوبی هم که متحد آمریکاست، اعلام کرده در صورت توقف برنامههای هستهای کره شمالی فرستادن کمکهای اقتصادی را به این کشور دوباره آغاز میکند.
با وجود تنشهای زیاد بین این دو کشور، بیل کلینتون رئیسجمهور قبلی آمریکا به پیونگیانگ پایتخت کره شمالی رفت و دو خبرنگار آمریکایی زندانی بعد از سفر او آزاد شدند.
کلینتون، رییسجمهور پیشین آمریکا و کیم جونگ، رییسجمهور کره شمالی
البته خبرگزاری دولتی کره شمالی دلیل این سفر را اعلام نکرد، ولی کاخ سفید گفت کلینتون فقط برای مذاکره درباره آزادی «لورا لینگ» و «اونا لی»، دو خبرنگار زن آمریکایی به کره جنوبی رفته است ولی از اول هم حدس زده می شد که این سفر نتیجه های دیگری هم دارد ، مثل همین تصمیم کره شمالی. این دو خبرنگار مدتی قبل وقتی در حال فیلمبرداری از مرز بین کره شمالی و چین بودند دستگیر شدند. دادگاه کره شمالی آنها را به 12 سال زندان با اعمال شاقه و اقامت در اردوگاه کار اجباری محکوم کرد.
سابقه مخاصمه بین آمریکا و کره شمالی به سالهای بعد از جنگ جهانی دوم برمیگردد، زمانی که رقابتهای جنگ سرد باعث حمایت آمریکا از کره جنوبی در مقابل حمایت شوروی از کره شمالی شد. در زمان حمله کره شمالی به کره جنوبی هم ارتش آمریکا به نفع کره جنوبی وارد جنگ شد و نیروهای مهاجم را از سئول عقب راند. در دهه 90 درگیریهای میان دو کشور به موضوع تسلیحات هستهای و موشکهای بالستیک کشیده شد. در شمارههای قبلی دوچرخه آزمایشهای موشکی کره شمالی و اهمیت موشکهای قاره پیما را شرح دادهایم.
خبرنگاران آمریکایی در همین زمان دستگیر شدند و مذاکرههای صلح متوقف شد. سفر بیل کلینتون به کره شمالی و ملاقات با «کیم جونگ ایل» بالاترین مقام کره شمالی ناگهانی و بدون مقدمه بود و به نظر میآید به غیر از موضوع آزادی خبرنگاران مسئله گفتوگوهای صلح و مذاکره بین دو کشور هم در این ملاقات مطرح شده باشد. شایعههایی در باره بیماری شدید و ناتوانی کیم جونگ ایل وجود دارد و به دلیل شکل خاص نظام سیاسی کره شمالی مرگ یا ناتوانی او اهمیت زیادی دارد. شاید هم این ملاقات برای این انجام شده تا دولت آمریکا مستقیماً از وضع جسمانی او مطمئن شود.
قلب دوم بدن
حالا اگر از پاهایمان درست و حسابی مراقبت نکنیم، بیماریهایی به سراغ آنها میآید.
پاها را باید شست
یکی از مشکلاتی که معمولاً برای پاهایمان پیش میآید، خشکی و ترکخوردگی پاشنههاست. خشکی پوست پاشنهها گاهی چنان شدید میشود که ترکهای عمیق و دردناکی ایجاد میکند. این مشکل با پابرهنگی رابطه مستقیمی دارد. معمولاً کسانی که در منزل پابرهنه راه میروند یا در بیرون از کفشهای بندی، بدون پوشیدن جوراب استفاده میکنند، بیشتر با این دردسر مواجه میشوند. برای پیشگیری و حتی مبارزه با این مشکل، باید پاها را بعد از شستوشو با آب سرد و صابون، خوب خشک کنیم، وازلین یا کرمهای چرب به پوست خشکشده پا بمالیم، جوراب نخی بپوشیم و بدون دمپایی یا کفش هم راه نرویم.
جور دیگر باید پوشید
بهترین پوشش برای پا، استفاده از جورابهای نخی است؛ مخصوصاً در روزهای گرم سال که پاها بیشتر عرق میکنند. جورابهای نخی عرق را بهتر جذب میکنند؛ معمولاً همه مردم در فصول سرد سال جوراب میپوشند اما در روزهای گرم تابستان هم پوشیدن جوراب لازم است تا مانع ایجاد بوی بد در کفش و پا شود. بوی بد پا به دلیل تأثیر باکتری یا قارچ بر سلولهای قدیمی پوست ایجاد میشود. سلولهای پوستی هر 28 روز یک بار تجدید میشوند؛ یعنی سلولهای قدیمی از پوست جدا میشوند و سلولهای جدید جای آنها را میگیرند. اگر جوراب نپوشیم سلولهای قدیمی جدا شده از پوست، در کفش باقی میمانند و بوی بدی ایجاد میکنند. بهتر است هر سه روز یک بار کفشمان را عوض کنیم تا در این فاصله داخل آن خشک شود.
شاید بتوان گفت کفش مناسب، مهمترین پوشش برای پا است. کفش باید راحت، غیرچسبان و کاملاً اندازه پا باشد. بسیاری از خستگیهای زودرس، دردهای پاها و ستون فقرات به دلیل استفاده از کفشهای نامناسب است. کفش باید نرم باشد و پاشنهای مناسب داشته باشد؛ یعنی نه زیاد بلند باشد و نه بدون پاشنه و تخت. پنجه کفشها هم بهتر است پهن باشد نه نوک باریک. در فصول گرم، استفاده از کفشهای تابستانی سوراخدار که باعث تبادل هوا میشوند، بهتر است.
رونمایی از ماشین جنگی رئال مادرید
رقابتهای فوتبال باشگاهی اسپانیا (لالیگا 2009-2010) از هشتم شهریور ماه آغاز میشود؛ رقابتهایی که به عنوان یکی از جذابترین و دیدنیترین رقابتهای فوتبال باشگاهی جهان، هواداران بسیاری را از سرتاسر جهان جذب کرده است.
در فصل اخیر، با توجه به انتقال بازیکنان بزرگ و گرانقیمت فوتبال جهان، فوتبال باشگاهی لالیگا هواداران بیشتری را نیز جذب خواهد کرد و در این عرصه رئال مادرید که به کهکشان فوتبال معروف شده، با به خدمت گرفتن ستاره های جهان پیشتاز است.انتقال بازیکنان بزرگ به رئال مادرید توسط «فلورنتینو پرس»، رئیس باشگاه و با حضور «کاکا»ی برزیلی کلید خورد. انتقال این مهاجم و ستاره برزیلی باشگاه آ.ث میلان ایتالیا که در فصل گذشته ناکام مانده بود، توسط پرس با موفقیت انجام شد تا کاکا اولین ستاره صید شده رئالی باشد؛ ولی زمانی که مراسم معارفه «کریستیانو رونالدو» در ورزشگاه «سانتیاگو برنابئو» برگزار شد مشخص شد انتقالی که خیلیها آن را تکذیب میکردند، انجام شده است. حضور «فرناندو آلبیول»، «کریم بنزما»، «نگردو»، «گرلترو»، «گارای» و در نهایت «ژابی آلونسو»، هافبک خلاق باشگاه «لیورپول» در رئال مادرید باعث شد نقل و انتقالهای فوتبال در قاره سبز کاملاً تحتالشعاع این باشگاه متمول اسپانیایی قرار بگیرد.
رونالدو
کاکا
خبر این انتقالها و هزینههایش حتی صدای پاپ را هم در آورد، گرچه کارشناسان هنوز مطمئن نیستند که آیا رئال مادرید با جذب این ستارهها میتواند به دوران خوش گذشته خود بازگردد یا نه؟!
البته خیلیها منتظرند تا «پلگرینی»، مربی نه چندان نام آشنای این تیم در دیدار هشتم شهریور در برابر «دپورتیو لاکرونیا» از ترکیب این تیم رونمایی کند و از همه مهمتر هفته دوازدهم فرا برسد تا دیدار جذاب و دیدنی «ال کلاسیکو» (دربی میان بارسلونا و رئال مادرید) را در ورزشگاه نیوکمپ، با حضور ستارههای بزرگ فوتبال تماشا کنند. شاید اینبار رئال با جذب این ستارهها بتواند شکست تحقیرآمیز فصل گذشته را در برابر بارسلونا جبران کند.
البته فعالیت رئالیها نشان میدهد آنها بدون پشتوانه و بیدلیل در این نقل و انتقالها هزینه نکردهاند. جذب تماشاگران فوتبال، حق پخش تلویزیونی، حامیان بزرگ مالی، سفرهای این تیم و فروش پیراهن و لوازم ورزشی، درآمد بسیاری را برای کهکشانیها رقم خواهد زد؛ فقط یک نکته میماند و آن هم رسانهها و هواداران تیم رئال هستند که بیشک در برابر شکستهای این تیم ساکت نخواهند نشست.