همشهری آنلاین - سیدسروش طباطباییپور: این غذا در ژاپن هواداران فراوانی دارد و یکی از کسانی که بهخاطر این غذا، این روزها اسمش سر زبانها افتاده، «سوکوسکایسای اویاما» است؛ مردی که در ژاپن، به پادشاه نودل معروف است و میگویند در ۳۰سال اخیر، هر روز و لااقل در یکی از وعدههای غذایی خود، نودل خورده است.
بیشتر بخوانید:
متفاوت ترین روبیکای دنیا | حل مکعب، با ابزار آرایشی
در ژاپن از این غذای محبوب، صدها نودل با طعمها و افزودنیهای گوناگون وجود دارد که اویاما، همه را امتحان کرده و برای خودش در دنیای نودلها، تبدیل به یک صاحبنظر شده است. تازه در طول این سالها، در تغییر مزه نودلها و اضافهکردن مواد غذایی گوناگون به این غذا، ابتکاراتی هم داشته که آنها را به نام خودش ثبت کرده است. او یک مهندس است و سالها پیش بهخاطر عشقش به نودل، مهندسی را رها کرد و حالا در تلویزیون و شبکههای اجتماعی، به یک منتقد حرفهای نودل تبدیل شده است.
او در سال ۲۰۱۸ و در یکی از مسابقههای تلویزیونی، قهرمان طبخ بهترین نودل با طعمی خاص شد و از آن روز به بعد به شهرت رسید. او در طول این سالها، کلکسیونی از انواع نودل را نگه داشته که به حدود ۶۰۰۰نوع گوناگون میرسد. البته اویاما تعدادی نودل با طعم خاص هم به نام خودش ثبت کرده است.