به گزارش همشهری آنلاین در این نشست درباره تنظیم سند ملی تغذیه اضطراری، تعیین نیازهای تغذیهای در شرایط بحران، راهکارهای مدیریت و توزیع اقلام غذایی در شرایط بحرانی و تعیین وظایف سازمانهای متولی بحث و بررسی شد.
همچنین موضوع تغذیه، به ویژه مسئله نان در شرایط بحران مورد بررسی قرار گرفت و درباره ضرورت آموزش مردم پیرامون تغذیه اضطراری و طرح «کوله زندگی» برای خانوارها بحث و گفتوگو شد.
در این نشست علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز برنامههای اجرا شده توسط این سازمان همچون اسکان اضطراری، تامین آب اضطراری و آموزشهای مردمی را تشریح کرد.
نخستین نشست کمیته تغذیه اضطراری در بحران با حضور رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و نمایندگانی از وزارتخانههای دفاع، بهداشت و درمان، اقتصاد، شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز پژوهشهای غلات، دانشگاههای علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر برگزار شد.