به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، چینی ها همیشه راز و رمز های مربوط به سلامتی و زیبایی را خیلی بیشتر از دیگر مردمان رعایت می کنند و شاید فقط از بعضی تار های سفید لابلای موهای شان، بتوان فهمید که سن شان بالا رفته است؛ در غیر این صورت خود را خیلی جوان نگه می دارند. در این مطلب قصد داریم این عادات چینی ها که اجازه نمی دهد پیر شوند را به شما معرفی کنیم.
آنها در هفته یک روز گیاه خواری دارند
مردم چین معمولاً خودشان را کنترل می کنند تا جوان و سالم بمانند؛ مثلاً در سن ۵۰ سالگی شبیه یک دختر سی ساله هستند. یکی از راز و رمزهای آن ها این است که بدن شان را سم زدایی می کنند، غذای تازه می خورند، عاداتِ بدِ خود را ترک می کنند و حداقل یک روز در هفته به طور کامل گیاه خوار می شوند.
به برنج نمک نمی زنند
نمک باعث ایجاد واکنش های آلرژیک می شود. کاهش مصرف سدیم فرایند پیری را کُند می کند. چینی ها هم به همین دلیل هنگام پختِ برنج به آن نمکِ اضافه نمی زنند.
دمنوش برگ نیلوفر آبی می نوشند
می توانید این دمنوش را به صورت گرم یا سرد مصرف کنید که فواید بسیار زیادی دارد؛ مثلا ادرار را افزایش می دهد، باعث کاهش وزن شده، مشکلات شکمی را کم می کند و برای افرادی مناسب است که به خاطر مصرف غذا های چرب، اضافه وزن گرفته اند. متخصصان پیشنهاد می کنند که ۳ الی ۴ فنجان از این دمنوش را به صورت روزانه با شکم خالی استفاده کنید.
تای چی انجام می دهند
متخصصان بر این عقیده هستند که تای چی می تواند باعث کاهش استرس، اضطراب، افسردگی و افزایش انرژی، استقامت و انعطاف پذیری بدن شود و جایگزین خوبی برای یوگا است و تمرکز ذهنی را بالا می برد؛ انجام این تمرین به اندازه ۱۰ دقیقه در روز فواید زیادی برای تان به همراه خواهد داشت.
از ماسک ماش استفاده می کنند
اگر تا به حال در مورد مفید بودنِ لوبیای مانگ یا ماش نشنیده اید، در اینجا یک راز چینی وجود دارد. فقط کافیست که آن ها را له کنید تا به صورت خمیر درآیند و روی پوست خود بمالید. این ماسک برای درمان آکنه و رفعِ پف بسیار مفید و تاثیرگذار است.
از ماسک زردچوبه استفاده می کنند
یکی از دیگر از ماسک های تاثیرگذار زردچوبه است که باعث درمان مشکلات مختلفی روی صورت می شود که می توانید آن را از داروخانه تهیه کنید یا خودتان در خانه آن را با ماست یا عسل ترکیب کرده تا از ایجاد آلرژی و التهاب پوست جلوگیری شود که چینی ها هم همین کار را می کنند.
قارچ میخورند
در چین، مردم قارچ را به بشقاب و وعده های غذایی خود اضافه می کنند که نه تنها خوشمزه است، بلکه خواص درمانی هم دارد و حاوی ترکیبات منحصر به فردی است که در برابر ویروس ها مبارزه می کند؛ به خاطر این که منبع ویتامین دی و مواد معدنی است و کالری و آنتی اکسیدان دارد که می تواند شما را جوان نگه دارد.