تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۹

همشهری آنلاین - شهره فرجی: از جمله ترکیبات اصلی پیتزای یونانی، پنیر فتا و زیتون است.

مقدار تهیه: یک عدد پیتزای بزرگ که به 8 تکه قابل تقسیم است.

زمان تهیه و پخت: 40 - 35 دقیقه

مواد لازم:

گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد

فلفل دلمه‌ای متوسط: یک عدد

زیتون سیاه: یک پیمانه،‌هسته آن جدا شود.

پنیر فتا:‌یک پیمانه، خرد شده

پیاز قرمز کوچک: یک عدد

پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه

سس گوجه فرنگی: یک پیمانه

خمیر پیتزای بزرگ: یک عدد

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• خمیر را ابتدا روی سطح آردی، قرار دهید سپس آن را به فر منتقل کنید و به مدت 10- 8 دقیقه آن را حرارت دهید تا پف کند و تغییر رنگ دهد.

• روی خمیر، سس را پخش کنید و روی آن گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، ‌پیاز و زیتون‌ها را قرار دهید.

• روی مواد فوق، پنیر موزارلا را پخش کنید و به مدت 20- 15 دقیقه، یا تا زمانی که مواد روی خمیر کمی طلایی رنگ شوند و پنیر‌ها ذوب شوند، آن‌ها را حرارت دهید.

• سپس پنیر فتا را روی کل مواد فوق بریزید و مدت 3 – 2 دقیقه دیگر آن‌ها را حرارت دهید.

 http://www.1001recipe.com/recipes/food/greek_pizza/

منبع: همشهری آنلاین