در ضمن برای آنکه این غذا به لحاظ پروتئین حیوانی نیز کامل شود، شما میتوانید در آن از مقداری سوسیس مرغ یا گوشت نیز همراه دیگر سبزیجات زیر استفاده کنید.
مواد لازم برای 6 نفر:
ـ یک عدد بادمجان متوسط
ـ یک عدد تخممرغ
ـ یک پیمانه آرد سفید گندم
ـ یک و یک چهارم پیمانه شیر
ـ 2 قاشق چایخوری پودر آویشن یا ارگانو
ـ یک عدد پیاز قرمز متوسط
ـ 2 عدد کدوی سبز درشت
ـ 2 عدد فلفل دلمهای (رنگی باشد بهتر است)
ـ 4 تا 5 قاشق سوپخوری روغن مایع آفتابگردان
ـ 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده شده
ـ نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم
ـ 2 شاخه مرزه، برای تزئین روی غذا
طرز تهیه:
1 ـ بادمجان را پوست کنده و پس از نصف کردن، به صورت عمودی حلقه حلقه کنید. سپس آنها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود. حالا مقداری نمک روی بادمجانها بپاشید؛ به این صورت هم تلخی احتمالی بادمجان از بین میرود و هم به روغن کمتری برای سرخ کردن آن نیاز است. پس از گذشت 10دقیقه، قطعات بادمجان را دوباره آبکشی کرده و با دستمال کاغذی حولهای خشک کنید.
2 ـ کاسه بلوریای آماده کنید و تخممرغ را در آن بشکنید و هم بزنید؛ سپس آرد را کمکم به تخممرغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در این فاصله، شیر را نیز آرام آرام به مخلوط آرد و تخممرغ بیفزایید و به هم زدن آنقدر ادامه دهید تا مایهای نرم و غلیظ حاصل شود. سپس آن را تا زمان لازم در یخچال قرار دهید.
3 ـ فر اجاق گاز را روی 220 درجه سانتیگراد یا 425درجه فارنهایت یا شماره 7 از قبل روشن کنید. پیاز و فلفل دلمهایها را به 4 قسمت ببرید و کدوها را نیز با پوست حلقه حلقه کنید. حالا روغن را در سینی فر یا تابه فلزی بدون دسته کائوچویی بریزید و در فر قرار دهید تا داغ شود. سپس آن را از فر بیرون آورید و سبزیجات خرد شده را کف سینی بچینید و به روغن آغشته کنید. حالا تابه یا سینی را برای مدت 20 دقیقه داخل فر حرارت دهید.
4 ـ پس از طی این مدت، مایه را از داخل یخچال خارج کنید و با قاشق کمی هم بزنید. سپس تابه یا سینی را از فر بیرون آورید و مایه را روی سبزیجات بریزید و دوباره به فر برگردانید و 30 دقیقه دیگر حرارت دهید. وقتی این مایه پف کرد و رنگ آن طلایی شد، حرارت فر را به 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت یا شماره 5 اجاق گاز کاهش دهید و مدت 10دقیقه روی این درجه، حرارت دهید تا گوشههای این مایه، سفت شود. در پایان پنیر پارمسان رندهشده را همراه مرزه خرد شده روی غذا ریخته و سرو کنید.