تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۵:۲۳

همشهری آنلاین - شهره فرجی: لبوی سرخ کرده را می‌توان در تهیه انواع پیتزا و حتی به عنوان دسر یا پیش غذا به کار برد.

طرز تهیه:

• ابتدا پوست لبوها (حدود یک کیلوگرم) را کاملا شسته و تمیز کنید.

• لبوها را به چند قسمت تقسیم کنید.[ترشی لبو]

• لبوها را درون کاسه‌ای بزرگ بریزید و روی آن‌ها یک پیمانه روغن زیتون همراه با یک قاشق چای‌خوری نمک، ریخته و مخلوط  کنید.

• در ظرف مخصوص فر، لایه‌ای از کاغذ فویل قرار دهید و لبوها را به اندازه یک لایه درون ظرف بچینید و روی آن‌ها را با کاغذ فویل بپوشانید و کناره‌‌های آن را به هم بچسبانید.

• لبوها را به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید.[سالاد اسفناج و لبو]

• سپس لایه رویی فویل را برداشته و 30 دقیقه دیگر، آن‌ها را حرارت دهید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها