طرز تهیه:
• ابتدا پوست لبوها (حدود یک کیلوگرم) را کاملا شسته و تمیز کنید.
• لبوها را به چند قسمت تقسیم کنید.[ترشی لبو]
• لبوها را درون کاسهای بزرگ بریزید و روی آنها یک پیمانه روغن زیتون همراه با یک قاشق چایخوری نمک، ریخته و مخلوط کنید.
• در ظرف مخصوص فر، لایهای از کاغذ فویل قرار دهید و لبوها را به اندازه یک لایه درون ظرف بچینید و روی آنها را با کاغذ فویل بپوشانید و کنارههای آن را به هم بچسبانید.
• لبوها را به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید.[سالاد اسفناج و لبو]
• سپس لایه رویی فویل را برداشته و 30 دقیقه دیگر، آنها را حرارت دهید.