زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و سی دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
سیب زمینی متوسط: 6 عدد، پوست آن کاملا تمیز شود.
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
پودر آویشن: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: سه پیمانه
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
سس تارتار: 2 قاشق غذاخوری
تره خرد شده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• قبل از شروع به کار، فر را روی دمای 220 درجه سانتیگراد، یا درجه 7 گاز، تنظیم کرده و گرم کنید.
• برای اینکه سیب زمینیها سریعتر پخته شوند، با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید.
• پوست سیب زمینیها را به طور کامل، آغشته به روغن زیتون کنید تا موقع پخت، ترد شوند.
• سیب زمینیها را روی سینی فر بچینید و سینی را در قسمت وسط فر که از پیش گرم شده، قرار داده و 45 دقیقه یا تا زمانی که چاقو درون آنها فرو کنید و نرم شده باشند، حرارت دهید.
• در حین پخت چند بار سیب زمینیها را بچرخانید تا کل آنها به طور یکدست حرارت ببینند.
• سپس، سیب زمینیها را در جایی قرار داده تا خنک شوند.
• سیب زمینیهای خنک شده را از وسط نصف کرده و با استفاده از یک قاشق بزرگ درون آنها را تا حد 5 میلیمتر مانده به پوست، خالی کرده و درون ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید و از آنها برای مصارف بعدی مانند پوره استفاده کنید.
• سیب زمینیهای نصف شده را دوباره به دو نیم تقسیم کرده و روی آنها، نمک و فلفل بپاشید و درون سینی فر بچینید و روی آنها مابقی روغن زیتون و پودر آویشن بریزید و با دست کاملا آنها را با هم مخلوط کنید.
• سینی فر را در قسمت میانی فر قرار داده و به مدت 30 دقیقه و یا وقتی ترد و قهوهای رنگ شوند آنها را حرارت دهید و در این میان حداقل یک بار آنها را برگردانید.
• سیب زمینیها را از فر خارج کرده و با دقت، درون آنها را با مخلوط سس تارتار و تره پر کنید.
• پوست سیب زمینیهای ترد آماده مصرف هستند.