تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۲

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این بار املت را به روش ایتالیایی تهیه نموده و آن را تجربه کنید.

مواد لازم:

• قارچ خرد شده: یک پیمانه

 کدو خرد شده: یک پیمانه

• کره یا مارگارین: 3 قاشق غذاخوری

• آب: سه قاشق غذاخوری

• تخم‌مرغ: ‌4 عدد

• نمک: ‌4/1 قاشق چای‌خوری

• فلفل: 4/1 قاشق چای‌خوری

• پنیر رنده شده موزارلا: نصف پیمانه

مواد لازم برای سس:

• مارگارین یا کره: یک قاشق غذاخوری

• گوجه فرنگی: ‌یک عدد، خرد شود.

• جعفری تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری


• پودر ریحان: نصف قاشق چای‌خوری

• نمک: 8/1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.

• قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.

• تخم‌مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.

• همزمان با پخته شدن تخم‌مرغ‌ها ، لبه آن‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌مرغ‌های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یکدست بپزنند.

• وقتی تخم‌مرغ‌ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌جات ، روی نیمی از املت بریزید و روی آن‌ها را مملو از پنیر کنید.

• سپس لبه دیگر را روی آن‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.

• همزمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.

• سس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها