مواد لازم:
• قارچ خرد شده: یک پیمانه
• کدو خرد شده: یک پیمانه
• کره یا مارگارین: 3 قاشق غذاخوری
• آب: سه قاشق غذاخوری
• تخممرغ: 4 عدد
• نمک: 4/1 قاشق چایخوری
• فلفل: 4/1 قاشق چایخوری
• پنیر رنده شده موزارلا: نصف پیمانه
مواد لازم برای سس:
• مارگارین یا کره: یک قاشق غذاخوری
• گوجه فرنگی: یک عدد، خرد شود.
• جعفری تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
• پودر ریحان: نصف قاشق چایخوری
• نمک: 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• 2 قاشق غذاخوری کره را در تابهای ذوب کرده و قارچ و کدوها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.
• قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.
• تخممرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.
• همزمان با پخته شدن تخممرغها ، لبه آنها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخممرغهای پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یکدست بپزنند.
• وقتی تخممرغها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزیجات ، روی نیمی از املت بریزید و روی آنها را مملو از پنیر کنید.
• سپس لبه دیگر را روی آنها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.
• همزمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمهای ذوب کرده و مابقی مواد سس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.
• سس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.