مواد لازم:
گوشت استیک: دو تکه
فلفل دلمهای قرمز:یک عدد
قارچ ورقهای: 400 گرم
پیاز: یک عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه، آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه:
* گوشت استیک را داخل تابه قرار دهید و نصف پیمانه روغن زیتون را روی آن بریزید.
* تابه را به روی آتش بسیار ملایم قرار دهید. بعد از اینکه هر دو طرف گوشت استیک کاملاً پخته و طلایی شد، به آن مقداری نمک اضافه نمایید.
* پیاز را خلالی خردکرده و با روغن زیتون باقی مانده تفت دهید. بعد از اینکه پیاز سبک شد، قارچ و سپس فلفل دلمهای خلالی شده را بیفزایید؛ تا زمانی که قارچ کاملاً طلایی شود صبر کنید.
* سپس، نمک، فلفل سیاه، آویشن و خامه را اضافه کنید و اجاق را خاموش نمایید.
* گوشتها را داخل ظرف مناسب بچینید، روی آن از مخلوط فوق بریزید و سرو کنید.
www.masterchefmag.com