- ابتدا گلها را در دست خود تنظیم کنید، گلهای بزرگتر را به عنوان پایه انتخاب نمایید.
- به بلندی و شکل گلها دقت کنید، گلهای یاس بنفش را که بلندتر هستند، بالاتر و عقبتر قرار دهید.
- به آرامی ساقهها را به هم کمی پیچ داده، در گلدان قرار دهید.
- جاهای خالی را با شکوفههای ریز پر کنید.
- چند برگ سبز را نزدیک به لبه گلدان قرار دهید.
- اسفنج مرطوب مخصوص گل را ته ظرف قرار دهید و ساقههای گل را برای ثبات داخل آن فرو کنید.
- از لبه ظرف شروع کنید. ابتدا توت فرنگیهای نرسیده را نزدیک لبه قرار دهید سپس رزهای بزرگ را دور تا دور پخش کنید.
- یکی دو رز را وسط قرار دهید. از علفچای، نخود شیرین و بنفشه فرنگی برای پر کردن جاهای خالی استفاده کنید.
- گلها را به صورت دستهای داخل گلدان قرار دهید. شکل، نوع و طول شاخهها میتواند متفاوت باشد. گلهای روشنتر را برای جلب توجه وسط بگذارید.
- ابتدا دو یا سه تا از بزرگترین گلها را در دست خود مرتب کنید.
- سپس سایر گلهای بزرگ را با ساقههای کوتاه و بلند به صورت دو یا سهتایی در کنار گلهای قبلی قرار دهید.
- اگر از چیدمان گلها راضی هستید، شاخههای اضافی را از پایین قیچی کنید و دستهگل را داخل گلدان بگذارید.
- چند شاخه بلند از گل میمون را پشت دستهگل قرار دهید و بین آنها را با ساقههای سبز و نازک پر کنید.
- غنچههای بزرگ آن جلوه خاصی داشته و برای گلآرایی جالبند.
- یک طرف گلدان را با کلمگل پر کنید و طرف دیگر گلهای سفید هورتانسیا را قرار دهید.
- برای زیبایی از غنچههای صورتی گل صد تومانی به صورت ردیفی استفاده کنید.
- گلها را جوری کنار هم قرار دهید که مورد توجه قرار بگیرند.
- سعی کنید گلهای رز حنایی را پشت سر هم در کنار کوکب، هورتانسیا، دانههای بداغ و گلهای ارکیده قرار دهید.
- ساقه گلها را به قدری کوتاه کنید که گلها بین هم پخش شوند.
- گلها را در دست خود تنظیم کنید و با بریدن ساقهها، آنها را به اندازه دلخواه درآورید. میتوانید از لالههای صورتی، یک یا دو گل صدتومانی سفید و صورتی، زبان در قفا صورتی و زنبق بنفش استفاده کنید.
- گلها را داخل تنگ بگذارید.
- با سایر برگها به آنها حجم دهید تا در جهات مختلف پخش شوند.