همشهری آنلاین - شهره فرجی: برگ اسفناج، روغن زیتون، زیتون، پیاز و پنیر پارمسان، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذا هستند.

مواد لازم برای 4 نفر:

برگ اسفناج: 1.5 پیمانه، خرد شود.

روغن زیتون: ‌3 قاشق غذاخوری

پیاز: 4/3 پیمانه، خلال شود.

تخم‌مرغ: 9- 8 عدد

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 4/1 قاشق چای‌خوری

ریحان: ‌4/1 قاشق چای‌خوری

جعفری: 2 قاشق غذاخوری، تازه و خرد شده.

پنیر پارمسان: 3/1 پیمانه

گوجه فرنگی متوسط:‌ سفت و رسیده، ‌خرد شود.

زیتون: 6 عدد، هسته آن جدا شود و ریز خرد شود.

طرز تهیه:

• ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• در یک تابه روغن را گرم کنید و پیاز‌ها را درون آن تفت داده تا نرم شوند.

• در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را ریخته و با دستگاه همزن آن‌ها را هم بزنید.

• نمک،‌ فلفل، ریحان، اسفناج، جعفری و پنیر پارمسان را به تخم‌مرغ‌ها، درون کاسه اضافه کنید.

• مواد درون کاسه را به پیازهای سرخ شده درون تابه اضافه کرده و روی اجاق گاز با حرارت کم، آن‌ها را تا زمانی که تخم‌مرغ‌ها سفت شوند، بپزید.

• وقتی تخم‌مرغ‌ها سفت شدند، با یک کفگیر، کوکوی اسفناج را برگردانده و به مدت سه دقیقه حرارت دهید.

•  سپس گوجه فرنگی‌ها و زیتون‌های خرد شده را روی آن بچینید و تابه را درون فر که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و تا زمانی که کاملا کوکو سفت شده و رویه آن کمی قهوه‌ای رنگ شود، آن را حرارت دهید.

• کوکوی آماده شده را تا گرم است درون ظرف مورد نظر قرار دهید و آن را میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها