مواد لازم برای 4 نفر:
برگ اسفناج: 1.5 پیمانه، خرد شود.
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 4/3 پیمانه، خلال شود.
تخممرغ: 9- 8 عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 4/1 قاشق چایخوری
ریحان: 4/1 قاشق چایخوری
جعفری: 2 قاشق غذاخوری، تازه و خرد شده.
پنیر پارمسان: 3/1 پیمانه
گوجه فرنگی متوسط: سفت و رسیده، خرد شود.
زیتون: 6 عدد، هسته آن جدا شود و ریز خرد شود.
طرز تهیه:
• ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• در یک تابه روغن را گرم کنید و پیازها را درون آن تفت داده تا نرم شوند.
• در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را ریخته و با دستگاه همزن آنها را هم بزنید.
• نمک، فلفل، ریحان، اسفناج، جعفری و پنیر پارمسان را به تخممرغها، درون کاسه اضافه کنید.
• مواد درون کاسه را به پیازهای سرخ شده درون تابه اضافه کرده و روی اجاق گاز با حرارت کم، آنها را تا زمانی که تخممرغها سفت شوند، بپزید.
• وقتی تخممرغها سفت شدند، با یک کفگیر، کوکوی اسفناج را برگردانده و به مدت سه دقیقه حرارت دهید.
• سپس گوجه فرنگیها و زیتونهای خرد شده را روی آن بچینید و تابه را درون فر که از قبل گرم کردهاید قرار دهید و تا زمانی که کاملا کوکو سفت شده و رویه آن کمی قهوهای رنگ شود، آن را حرارت دهید.
• کوکوی آماده شده را تا گرم است درون ظرف مورد نظر قرار دهید و آن را میل کنید.