همشهری آنلاین - شهره فرجی: وقتی مایه برگرها آماده شد، ابتدا آن‌ها را درون تخم‌مرغ‌های هم‌زده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.

مواد لازم برای 12 عدد

عدس: ‌یک پیمانه

سیب زمینی متوسط: 2 عدد، خرد شود.

روغن زیتون: 4/1 پیمانه

پیاز: یک عدد، کاملا ریز شود.

سیر: یک حبه، کاملا ریز شود.

پودر زیره: ‌یک قاشق چای‌خوری

پنیر فتا: 2/1 پیمانه، خرد شود.

گوجه فرنگی خرد شده: 2/1 پیمانه

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ:‌ 2 عدد، هم زده شود.

آرد سوخاری: یک پیمانه

ماست: ‌2/1 پیمانه

طرز تهیه:

  • درون قابلمه‌ای 2 پیمانه آب بریزید و عدس و سیب‌زمینی‌ها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود 15 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را بپزید سپس درون آبکش بریزید.
  • نصف قاشق روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت 3 دقیقه درون آن تفت دهید.
  • سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و 30 ثانیه آن‌ها را تفت دهید.
  • پنیر فتا و عدس و سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کنید.
  • مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آن‌ها اضافه کنید.
  • دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت 12 پاته درآورید.
  • هر کدام از پاته‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ‌های هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید.
  • پاته‌ها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند.
  • مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت 4- 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
  • برگرها را روی دستمال خشک کن قرار داده تا روغن‌های اضافی جذب دستمال شوند.
  • برگرهای آماده را همراه با ماست نوش جان کنید.

http://www.taste.com.au/recipes/14112/lentil+potato+burgers