همشهری آنلاین: معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه دولت بنای ابلاغ قوانین اخیری که توسط رئیس مجلس ابلاغ شدرا داشت گفت: طبق مذاکرات با هیئت رئیسه مجلس قرار شد قبل از ابلاغ قوانین توسط رئیس مجلس با دولت هماهنگی شود که آن قوانین در دولت در چه مرحله ای قرار دارد.

محمدرضا میرتاج الدینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، درخصوص مذاکرات دولت با هیئت رئیسه مجلس درخصوص ابلاغ قوانین مصوب مجلس از سوی رئیس مجلس گفت: در صحبتی که با آقای ابوترابی نایب رئیس مجلس داشتیم قرار شد هیئت رئیسه مجلس قبل از ابلاغ قوانین توسط رئیس مجلس ارتباطی با دولت بگیرند شاید این مصوبات در دولت در مرحله ای باشد که نیازی به ابلاغ از سوی رئیس مجلس نباشد.

وی ادامه داد: سعی ما این است که روند گذشته در ابلاغ مصوبات حفظ شود. بنابراین دولت بنای ابلاغ قوانین را دارد.

معاون حقوقی پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: در قوانین اخیری هم که توسط رئیس مجلس ابلاغ شد دولت بنای ابلاغ آنها را داشت از همین رو از هیئت رئیسه مجلس خواستیم اگر قرار شد قانونی را رئیس مجلس خود ابلاغ کند پیش از آن با دولت ارتباط داشته و جویا شوند که کار در چه مرحله ای است.

میرتاج الدینی در پاسخ به این سئوال که چرا قوانین طبق مهلت 5 روزه ابلاغ نمی شوند که رئیس مجلس خود راسا اقدام نکند، گفت: این زمان کافی نیست و تا کنون هم میانگین زمان ابلاغ قوانین دو هفته تا یک ماه بوده است. اگر رئیس مجلس وقتی می خواهد قانونی را ابلاغ کند با ما ارتباط داشته باشد و مطلع باشد آن قانون در دولت در چه مرحله ای است مطمئنا مشکلی نخواهیم داشت.

وی گفت: تلاش ما در دولت این است که قوانین را در اولین فرصت ابلاغ کنیم.

میرتاج الدینی درخصوص مصوبات دولت و ارسال به رئیس مجلس نیز گفت: در هفته های اخیر از 39 مورد مصوبه دولت 29 مورد را ارسال کرده ایم اگر از گذشته موردی باقی مانده باشد در آینده نزدیک ابلاغ می شود.

معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت آنچه شامل تصویب نامه، آئین نامه و مصوبات کمیسیون های دولت می شد را برای اطلاع مجلس به رئیس مجلس ابلاغ می کند اما دولت همچنان بر سر این حرف که تصمیمات اجرایی جدای از مصوبات دولت است اصرار دارد.

میرتاج الدینی مصوبات سفرهای استانی دولت را جزو تصمیمات اجرایی خواند و گفت: این از مواردی است که جزو مصوبات دولت محسوب نمی شود و به رئیس مجلس هم ابلاغ نمی شود. از گذشته هم چنین بوده و بحث جدیدی نیست.

 

 

منبع: همشهری آنلاین