برلیانت بزرگمهر در گفتوگو با فارس اظهار داشت: نخودفرنگی نسبت به سایر سبزیهای دیگر انرژی بالاتری دارد و دارای آب و فیبر فراوان است.
واکنشهای حیات بدن در مقابل آب صورت میگیرد، کاهش یک تا 2 درصدی آب بدن موجب کاهش کارآیی 10 تا 20 درصدی افراد میشود و کسانی که نمیتوانند زیاد آب مصرف کنند میتوانند از سبزیها به مقدار زیادی استفاده کنند تا آب بدن آنها تأمین شود.
این متخصص تغذیه افزود: از آنجایی که این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است. نخودفرنگی غنی از فیبرهای غذایی است، به همین دلیل برای کسانی که از یبوست رنج میبرند، مفید است.
بزرگمهر اضافه کرد: نخودفرنگی به دلیل داشتن پتاسیم برای نگهداری و حفظ سلامت استخوانها اهمیت دارد و فولیک اسید و ویتامینهای گروه B موجود در نخودفرنگی نیز برای ارتقای سلامت قلب و عروق افراد اهمیت دارد.