فرح روشن پور در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: ترشی بخشی از فرهنگ غذایی ما ایرانیان است و نمیتوان در خصوص خوب یا بد بودن مطلق آن صحبت کرد، اما باید توجه داشت که مصرف زیاد این ماده غذایی میتواند پیامدهای منفی برای مصرف کنندگان به ویژه زنان به همراه داشته باشد.
روشن پور در ادامه تصریح کرد: با توجه به وجود حجم بالای سرکه در ترشی، توصیه میشود بیشتر از یک قاشق در طول روز از این ماده استفاده نشود، زیرا مصرف زیاد سرکه بر روی معده تاثیر منفی میگذارد.
وی گفت: مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کم خونی و فقر آهن در آنها شده و در ادامه افت فشار به همراه دارد.
روشن پور در پایان گفت: خطر مصرف ترشی که با فقط با سرکه درست میشود بیشتر است، اما نوع دیگری از ترشی وجود دارد که سرکه کمتری در آن استفاده میشود که بهتر است خانوادهها این نوع ترشی را بیشتر در سبد غذایی خود جای دهند.