مواد لازم برای چهار نفر:
سینه مرغ کوچک بدون استخوان : 4 عدد
آرد: نصف پیمانه
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویه همه کاره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
اسپاگتی: به مقدار کافی
کره:2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 2 حبه
رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
برگ ریحان: 6- 5 برگ
جعفری تازه خرد شده: یک تا دو قاشق چایخوری
کره: 2 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک تا دو قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده: مقداری
طرز تهیه:
• ابتدا سینههای مرغ را تکه کنید سپس در مخلوط آرد بغلطانید.
• سیر را با سیر خردکن خرد کنید.
• کره را درون تابهای آب کرده سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه آن را سرخ کنید.
• رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.
• خامه، جعفری و ریحان را به آن اضافه کرده هم بزنید تا 2 دقیقه دیگر نیز صبر کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
• روغن زیتون و کره را درون ظرف دیگری آب کرده و مرغها را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.
• اسپاگتی را طبق دستور روی بسته با کمی روغن زیتون و نمک بپزید.
• کمی دیگر جعفری و پیازچه خرد کنید.
• وقتی مرغها سرخ شدند آنها را از روی حرارت برداشته و تا داغ هستند روی آنها پنیر موتزارلا و جعفری و پیازچه سرخ شده بریزید، در این فاصله اسپاگتی را آبکش کنید.
• برای سرو در بشقاب: در یک ظرف بزرگتر ابتدا مقداری اسپاگتی بریزید روی آن سس گوجه و روی سس، پنیر پارمسان و در کنار آن مرغ را بگذارید که روی آن پنیرهای موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند.
www.kevinandamanda.com