زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با وب دا ضمن بیان این مطلب، گفت: ویتامین E برای کارآیی بهتر سایر ویتامینها خصوصاً ویتامین C اهمیت زیادی دارد و اثر آن در جلوگیری از سرطان شناخته شده است.
ویتامین E اثر حفاظتی بر روی ریهها در مقابل آلودگی هوا دارد.
وی تأکید کرد: سبزیها علاوه بر ویتامینها و املاح، حاوی فیبر هستند که اثر حفاظتی در برابر سرطان روده دارد و برای پیشگیری از یبوست نیز مفید است.
وی افزود: بهتر است سبزیها و صیفیها، خام خورده شوند زیرا ویتامینهای بیشتری به ما میرسانند و حرارت، بعضی از ویتامینها خصوصاً ویتامین C را از بین میبرد.