به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه میگویند این آنتی اکسیدان موسوم به لیکوپن که موجب قرمزی رنگ گوجه فرنگی است، از ترشح دستهای از پروتئینها که در تشکیل بافتهای غیرطبیعی و چسبندهای در داخل شکم نقش دارند، جلوگیری میکند.
مطالعات نشان میدهد رژیم غذایی که درآن گوجه فرنگی یا محصولات تهیه شده از آن به مقدار زیادی گنجانده شده باشد، روش کارآمد برای کنترل تشکیل این بافتهای مضر شکمی است.
به گفته پزشکان این بافتها باعث بروز دردهای شکمی و حتی انسداد روده و مثانه و در زنان نیز سبب نازایی میشوند.
به گزارش روزنامه سان، زمانی که این بافتها در داخل شکم تشکیل میشوند بیشتر سبب اتصال غیرطبیعی دو عضو و یا بخشهایی از آنها به یکدیگر میشوند.
این آنتی اکسیدان حتی در سس گوجه فرنگی و کچاپها هم به میزان فراوانی وجود داشته و اثرات خوبی هم در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی و برخی از انواع سرطانها دارد.