تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۸

همشهری آنلاین: متخصصان زنان و مامایی تاکید کردند مصرف رژیم غذایی پرچرب در دوران بارداری خطر زایمان زودرس و پیش از موعد را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه علوم و سلامت «اورگون» در «پورتلند» در آزمایشات جدیدی دریافته‌اند که رژیم غذایی پرچرب خطر زایمان زودرس را تشدید می‌کند.

دکتر آنتونیو فریاس، متخصص اصلی و استادیار زنان و مامایی در دانشکده پزشکی این دانشگاه تصریح کرد: یک رژیم غذایی معمول آمریکایی‌ که غنی از چربی است باعث می‌شود که جریان خون از بدن مادر به جفت کاهش پیدا کند و این عضو موقت در خون‌رسانی به جنین دچار اختلال می‌شود. جفت در واقع وظیفه دارد مواد غذایی را از بدن مادر به جنین منتقل کند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این مطالعه نشان می‌دهد که رژیم غذایی مادر در دوران بارداری تاثیر آشکار و جدی هم روی جفت و هم روی رشد جنین دارد.

دکتر فریاس در بیانیه‌ای تاکید کرد: رژیم غذایی پرکالری و پرچرب که در جوامع ما معمول است تاثیرات منفی روی نحوه عملکرد جفت برجای می‌گذارد و در نتیجه می‌تواند پیامدهای جدی روی نتایج بارداری مثل زایمان پیش از موعد داشته باشد.

این یافته در مجله غدد درون‌ریزشناسی به چاپ رسیده است.

متخصصان خاطرنشان کردند که پیش از این تاثیر رژیم غذایی پرچرب روی زایمان زودرس ناشناخته بوده است و در مطالعه جدید این رابطه مستقیم به طور آشکار بررسی و مشاهده شده است.

 

منبع: همشهری آنلاین