به گزارش ایسنا، این مطالعه جهت بررسی تاثیر مصرف آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانینها بر سطح چربیها و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم توسط گروهی از متخصصان دانشگاه میشیگان انجام شده است.
به گفته پزشکان، خطر بیماریهای قلبی عروقی در مبتلایان به دیابت بالا است از این رو دستیابی به سطوح مناسب چربیهای خون در این بیماران از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانینها، نقش مهمی در کاهش خطر بیماریهای قلبی و فشار خون دارد.
در این مطالعه 16 زن مبتلا به دیابت نوع دوم مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره این مطالعه شرکتکنندگان به مدت شش هفته آب آلبالو مصرف کردند. وزن، چربیهای خون و سطح فشارخون سیستولیک و دیاستولیک این بیماران در شروع و پایان مطالعه اندازهگیری شد.
به گزارش روزنامه استار، نتایج این بررسی نشان داد که مصرف آب آلبالو به بهبود عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم کمک میکند.