به گزارش ایسنا، شهلا جودت در این خصوص افزود: هندوانه منبع ویتامین C، مواد معدنی و دیگر ویتامینها و هم چنین دارای بتاکاروتن و آنتیاکسیدانهای قوی است.
وی با بیان اینکه یک فنجان هندوانه 3.24 دهم درصد ویتامین C دارد، افزود: لیکوپن موجود در هندوانه بیش از گوجهفرنگی است و موجب کاهش خطر ابتلا به انواع سرطانها به ویژه سرطان پروستات، ریه و معده میشود.
وی تصریح کرد: هندوانه هم چنین دارای ویتامینهای B1 و B6 و پتاسیم آن به کاهش فشار خون و تشکیل سنگهای کلیوی کمک شایانی میکند.
به گفته این کارشناس تغذیه، این میوه پرخاصیت در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری ازابتلا به عفونتها اثر به سزایی دارد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف هندوانه در کاهش علایم استئوآرتریت و روماتیسم بسیار موثر است.