تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۶

همشهری آنلاین: سرکه سیب به خاطر طعم و مزه‌اش بدنام شده و بعضی‌ها هم معتقدند برای بدن ضرر دارد، ولی کارشناسان تغذیه معتقدند سرکه سیب نه تنها برای بدن ضرر ندارد بلکه از بروز سرطان هم جلوگیری می‌کند.

سرکه سیب به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان، رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین می‌برد. رادیکال‌های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می‌آیند و باعث تخریب سلول‌ها و پیری زودرس آن‌ها و ایجاد سرطان می‌شوند.

بتاکاروتن، آنتی‌اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و می‌تواند رادیکال‌های آزاد را خنثی کند.

سرکه سیب به غیر از بتاکاروتن، پکتین هم دارد. پکتین یک نوع فیبر غذایی است که از بروز سرطان روده جلوگیری می‌کند.

پس خیلی به حرف‌های بی‌اصل و اساس توجه نکنید. سرکه بخورید آن هم از نوع سیبش.

مجله آشپزی مثبت شماره 12

منبع: همشهری آنلاین