سرکه سیب به دلیل داشتن آنتیاکسیدان، رادیکالهای آزاد را در بدن از بین میبرد. رادیکالهای آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود میآیند و باعث تخریب سلولها و پیری زودرس آنها و ایجاد سرطان میشوند.
بتاکاروتن، آنتیاکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و میتواند رادیکالهای آزاد را خنثی کند.
سرکه سیب به غیر از بتاکاروتن، پکتین هم دارد. پکتین یک نوع فیبر غذایی است که از بروز سرطان روده جلوگیری میکند.
پس خیلی به حرفهای بیاصل و اساس توجه نکنید. سرکه بخورید آن هم از نوع سیبش.
مجله آشپزی مثبت شماره 12