همشهری آنلاین: گردو ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و از نظر پزشکی برای بدن بسیار مفید است. برای مثال در درمان سردردها، جلوگیری از طاسی و حتی تاثیرگذاری روی توان باروری موثر است.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این بار نیز نتایج یک مطالعه پزشکی جدید تایید کرد که مصرف مقادیر متوسطی گردو به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه و دائمی می‌تواند خطر بروز سرطان سینه را در زنان کاهش دهد.

پزشکان دانشگاه مارشال دریافته‌اند که مصرف روزانه گردو، میزان رشد تومورهای سرطان سینه را در موش‌های آزمایشگاهی کاهش می‌دهد.

مصرف زیاد چربی حیوانی، خطر سرطان سینه را بالا می‌برد

به گفته این پزشکان، گردو نه تنها احتمال بروز تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد بلکه در عین حال پس از ابتلا از تعداد و اندازه آنها نیز می‌کاهد.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، این پزشکان تاکید کردند مصرف گردو در کاهش احتمال بروز این سرطان حتی در افرادی که زمینه مستعد ژنتیکی برای ابتلا به سرطان سینه دارند هم موثر است.

گردو منبع غنی ازاسیدهای چرب امگا - 3، آنتی اکسیدان‌ها و فیتواسترول‌ها است که همگی خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهند.

 

منبع: همشهری آنلاین