برلیانت بزرگمهر در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«بهترین روش طبخ غذا بخار پز کردن است و پس از آن آب پز کردن نیز روش مناسبی جهت پخت غذا است به شرط اینکه غذا با آب کم پخته شود و در ظرف بسته بوده و زمان پخت غذا نیز طولانی نباشد و آب حاصل از غذا نیز مورد استفاده قرار گیرد.»
وی ادامه داد:«کباب کردن گوشت یا مرغ و ماهی نیز یک روش مناسب جهت پخت غذا است البته بایستی نکاتی در این خصوص رعایت شود از جمله این که قطعات گوشت نازک بوده و از قطعات قطور گوشت جهت کباب کردن استفاده نشود چرا که در این صورت حرارت به تمام قسمتهای گوشت نمیرسد و داخل گوشت خام میماند و ممکن است حاوی تخم انگل و یا میکروبهای مختلف باشد که عامل بروز بیماریها خواهد بود.»