به گزارش ایسنا، متخصصان در این آزمایشات رابطه بین مصرف میوهها و سبزیهای رنگی را با سکته مغزی روی 20 هزار و 69 فرد بالغ با میانگین سنی 41 سال بررسی کردند.
این شرکتکنندگان در آغاز مطالعه هیچ یک سابقه ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را نداشتند. آنها به طور منظم پرسشنامههایی را درباره نوع رژیم غذاییشان پاسخ دادند.
به گزارش روزنامه یواس دی تودی، در طول این مطالعه 10 ساله، 233 نفر از شرکتکنندگان دچار سکته مغزی شدند. متخصصان دانشگاه واگنینگن در هلند به این نتیجه رسیدند که مصرف میوههای سبز، زرد و نارنجی، قرمز و بنفش نقشی در پیشگیری از سکته ندارند اما در عوض میوههای سفید رنگ مثل سیب و گلابی خطر احتمال سکته مغزی را تا 52 درصد کاهش میدهد. به همین ترتیب هر 25 گرم افزایش مصرف میوههای یا سبزیهای سفید رنگ احتمال سکته مغزی را تا 9 درصد کاهش میدهد.
این مطالعه به طور مفصل در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.