فرح روشن پور در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: این سه ماده در واقع مواد آنتیاکسیدانی هستند که از پیر شدن سلولها و بروز سرطان جلوگیری میکنند.
روشن پور در ادامه تصریح کرد: در هر 100 گرم سیب در حدود هزار و 500 میلیگرم ویتامین c وجود دارد که رقم قابل توجهی است.
وی افزود: سیب همچنین حاوی نوعی فیبر غذایی موسوم به پکتین است که مواد سمی را از بدن خارج میکند و میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد.
روشن پور در پایان خاطرنشان کرد: سیب همچنین حاوی ویتامینها و املاح معدنی نظیر کلسیم است و وجود اسید مالیک و تارتاریک در آن به سوءهاضمه کمک کرده و تقویت و پاکسازی کبد را در پی دارد.