به گزارش وب دا، یوسف نقیایی افزود: میوه خرمالو دارای 80 کیلو کالری انرژی است، این میوه جزو میوههای پرانرژی محسوب میشود لذا افرادی که به ویژه دارای اضافه وزن هستند نباید در مصرف آن زیادهروی کنند.
وی افزود: بیماران دیابتی به لحاظ دارا بودن قند فراوان در این میوه باید از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنند.
این کارشناس تغذیه در خصوص ترکیبات خرمالو عنوان کرد: مقدار سدیم این میوه میتواند برای افرادی که دارای فشار خون هستند مفید باشد بدون این که روی فشار خون این افراد تاثیری بگذارد.
وی با اشاره به مقدار قابل توجه پتاسیم موجود در خرمالو یاد آور شد: این میوه دارای 271 میلیگرم پتاسیم در هر 100 گرم را به خود اختصاص میدهد و پتاسیم بالا برای بیماران قلبی - عروقی حائز اهمیت است.
نقیایی با بیان این که خرمالو دارای مقدار قابل توجه پکتین است،خاطرنشان کرد: پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربیهای بدن و چربیهای محلول در خون میشود.
وی با بیان این که خرمالو را میتوان در حالتهای نیمه پخته تا کاملا پخته مصرف کرد، افزود: میوه خرمالو هرچه بیشتر برسد پکتین آن کمتر میشود لذا توصیه میشود برای استفاده بیشتر از پکتین نگذارید خرمالو بیش از اندازه برسد.
وی با اشاره به این که وجود اسیدهایی که در این میوه وجود دارد خاصیت این میوه را به صورت اسیدی در میآورد، افزود: عمدهترین اسیدهایی که در این میوه وجود دارد اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک است و این اسیدها باعث هضم بهتر غذا و نیز جذب بهتر بعضی از ترکیبات غذایی مثل آهن و روی شده و افزایش جذب را در پی دارد.
نقیایی با اشاره به مقدار بتاکاروتن به عنوان پیشتاز ویتامین A در این میوه گفت: میزان بتاکاروتن در این میوه بستگی به حالت مصرف خرمالو دارد.
این کارشناس تغذیه در پایان یاد آور شد: وجود رنگدانههای پلی فنولیک در میوه خرمالو خاصیتی ضد سرطانی دارد.
www.salamatnews.com