در این مطلب به نقل از «ehealth»، به چند خاصیت این گیاه که بو داده آن طرفداران زیادی دارد، اشاره میشود. امیدواریم مفید باشد.
* ذرت سرشار از آنتیاکسیدان از جمله پلی فنولز است که علاوه بر مقابله با رادیکال های آزاد، از آسیب رسیدن به سلولها جلوگیری میکند و خاصیت ضد سرطانی دارد.
* پلی فنولز موجود در آن، از برخی از میوهها و سبزیها نیز بیشتر است.
* ۳ پیمانه ذرت بو داده مساوی است با یک پیمانه ماده غذایی سبوسدار.
* فیبر موجود در آن سیری طولانی مدت ایجاد میکند.
*میان وعدهای سالم، کمچرب و کمنمک است.
* هر یک پیمانه آن حاوی ۴ میلیگرم امگا۳ و۲۰۰ میلیگرم امگا ۶ است.
* پاک کننده طبیعی سیستم گوارشی است.
* کلسیم و فسفر موجود در آن برای تشکیل استخوان، عضله و دندان مفید است.
* آهن موجود در آن نسبت به تخممرغ، گوشت گاو، شیر یا روغن ماهی بیشتر است.
* سرشار از ویتامین از جمله ویتامین B است.
* هر یک پیمانه ذرت بو داده بدون روغن حاوی ۲۵ تا ۵۵ کالری است.
www.salamatnews.com