به گزارش ایسنا، پزشکان و کارشناسان تغذیه سالهاست که نسبت به مصرف بیرویه چربیهای حیوانی و خطر آن برای سلامت قلب و عروق هشدار میدهند اما این بار نتایج یک بررسی جدید از سوی کارشناسان دانمارکی نشان داد که پنیر نباید در ردیف سایر چربیهای مضر مثل کره قرار بگیرد.
به گفته متخصصان دانشگاه کپنهاگ، افرادی که در دورههای شش هفتهای به طور روزانه پنیر مصرف میکنند، میزان کلسترول بد در خونشان کمتر از افرادیست که همین مقدار کره مصرف میکنند.
به گزارش سایت اینترنتی مای هلث دیلی نیوز، این آزمایشات در عین حال مشخص کرد افرادی که پنیر میخورند میزان کلسترول بد در خونشان در طول مطالعات، درست به همان اندازهای بود که یک رژیم غذایی عادی داشتند.
این مطالعه روی 50 داوطلب انجام گرفته و شرح آن در مجله آمریکایی «تغذیه بالینی» منتشر شده است.