همشهری آنلاین – شهره فرجی: از پوست مرکبات خلال و شیرین شده برای تزیین همه نوع خوردنی از کیک تا انواع پلوهای مخلوط مانند شیرین پلو استفاده کنید.

برای انجام این کار از روش‌های زیر استفاده کنید:

1- ابتدا میوه را خوب شسته و خشک کنید. سپس با استفاده از یک پوست‌کن، پوست میوه را بکنید.

2- با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک غشای سفید رنگ زیر پوست میوه را بریده و بیرون بریزید.

3- پوست‌های بریده شده را به شکل خلال‌های بسیار نازک درآورید.

4- درون قابلمه کوچکی آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط بجوشانید. هر چند وقت یک بار مخلوط را هم بزنید و به مدت 3 دقیقه آن را بجوشانید. برای هر میوه یک تا یک و نیم پیمانه شکر و به همین مقدار آب نیاز داریم.

5- خلال‌ها را درون آب و شکر در حال جوش با دقت بریزید.

6- حرارت را کم کرده و حدود 12- 10 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

7- خلال‌های شیرین شده را درون یک صافی بریزید تا آب اضافی آن‌ها کاملا خارج شود.

8- درون یک کیسه نچسب، مقداری شکر ریخته و خلال‌ها را در آن بریزید سپس در کیسه را ببندید و کیسه را خوب تکان دهید تا خلال‌ها کاملا به شکرها آغشته شوند. در این مرحله خلال‌ها را از کیسه خارج کرده و روی یک کاغذ روغنی بریزید تا خوب خشک شوند.

9- با سلیقه خود از خلال‌های آماده شده برای تزیین استفاده کنید.

www.howstuffworks.com