به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر و مرغ سوخاری دارای مقدار زیادی روغن هستند و صرف مکرر آنها سبب افزایش دریافت کالری و مستعد شدن برای اضافه وزن و چاقی میشود.
دکتر عبداللهی تأکید کرد: به منظور جلوگیری از اضافه وزن، روی سالاد یا داخل ساندویچها و پیتزا از سس استفاده نکنید و غذا را با فرصت کامل جویده و از سریع خوردن پرهیز کنید.
وی ادامه داد: همراه فستفودها عمدتا نوشابههای گازدار مصرف میشود و این نوشیدنیها علاوه بر ایجاد سیری کاذب و اختلال در هضم غذا، حاوی قند فراوان هستند.
وی خاطرنشان کرد: مصرف آب، دوغ کم نمک و بدون گاز و نوشیدنیهای کم شیرین و کم کالری، سالمترین نوشیدنیها هستند.
این متخصص تغذیه به افراد توصیه کرد: غذای خانگی را جایگزین فست فودها کرده و مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرند. همچنین به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کم نمک خانگی و در غذاهای خود از سیر تازه استفاده کنند.
دکتر عبداللهی ادامه داد: تهیه غذای خانگی امکان کنترل روغن مصرفی و چربی غذا را به افراد میدهد چرا که در غذای خانگی میزان و حجم غذای مصرفی قابل کنترل و تنظیم است.