به گزارش ایسنا، مغز گردو منبع غنی از چربیهای مفید و با ارزش یعنی اسیدهای چرب امگا - 3 است که در ماهی و تخمه کتان یافت میشوند. این چربیها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهند. علاوه بر این، چربیهای امگا - 3 در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند، خاصیت ضد التهابی فوق العاده دارند و از بدن در برابر آرتریت، آسم، پسوریازیس، سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و انواع خاصی از سرطانها محافظت میکنند.
این اسیدهای چرب که در مغز گردو، تخمه کتان و نیز ماهی یافت میشوند درعین حال خاصیت ضد افسردگی دارند و برای بیماران مبتلا به شیزوفرنی، مانیا - افسردگی، اختلال دو قطبی و بیثباتیهای خلقی مفید هستند.
مغز گردو رژیم غذایی غنی برای کاهش سطح کلسترول بد و کاهش خطر امراض قلبی و عروقی است. بعلاوه مغز گردو با کاهش میزان کلسترول بد خاصیت ضد التهابی دارد و عملکرد اندوتلیال را بهبود میبخشد. نقصان در عملکرد اندوتلیال با افزایش خطر بیماریهایی چون فشار خون بالا، دیابت، سطح غیرعادی کلسترول و بیماری قلبی مرتبط است.
به گزارش روزنامه اکسپرس، علاوه بر اینها، مغز گردو حاوی ترکیبات محافظ اعصاب مانند ویتامین ای، فولیت، ملاتونین، پلیفنولها و آنتی اکسیدانها است. این ترکیبات در بهبود کارکرد مغز و به تاخیر انداختن روند پیری بسیار موثر هستند.