مواد لازم:
سس سیب: یک پیمانه
خامه: نصف پیمانه
کره آب شده: سه قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده: سه عدد
شکر: نصف پیمانه
جوز هندی ریز رنده شده: 2 قاشق چایخوری
پوست رنده شده یک لیمو
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• تمام مواد را با هم مخلوط کرده و مخلوط را درون ظرف مخصوص پخت کوچکی که قبلا کمی چرب شده بریزید.
• ظرف حاوی پودینگ را درون فر به مدت 35- 30 دقیقه حرارت دهید.
طرز تهیه سس سیب
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها را قاچ زده و بشویید. سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند. برای مزهدار کردن سیبها به آنها شکر اضافه نمایید.
سس سیب را با انواع غذاها از جمله همراه با گوشت و انواع دسرها مصرف میکنند. از آنجا که طرز تهیه آن راحت است، بسیار زیاد از آن استفاده می شود.
www.ivillage.com