مقدار تهیه: برای 5 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
مواد لازم:
شکلات تیره: 200 گرم
شیر: 2 پیمانه
خامه: یک پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت: یک چهارم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید.
• شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه، شکر، کاکائو، و نمک را درون قابلمه بزرگی ریخته با هم مخلوط کنید.
• ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با یک همزن تاحدی هم بزنید که مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.
• آرد نشاسته با یک چهارم باقیمانده از شیر را درون ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
• بگذارید مواد درون قابلمه یک دقیقه آرام حرارت ببیند.
• در این میان، آرام مخلوط را هم بزنید و موادی که به کنارههای قابلمه پریده را با یک کفگیر بگیرید و درون مخلوط بریزید.
• کره را به مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه دیگر نیز آنها را حرارت دهید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
• پودینگ شکلات را میتوانید به تنهایی و یا به عنوان رویه کیک استفاده کنید.