به‌جز موارد یاد شده طرح‌های بسیاری هستند که در انتظار تکمیل به‌سر می‌برند که سعی شده در این کوتاه به برخی از آنها اشاره شود.


اعتبارات ملی برای آبادانی روستاها

معاون عمرانی استاندار ایلام از تخصیص 800 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی برای عمران و آبادانی روستای انجیره در شهرستان آبدانان خبر داد.کرمی در نشست بررسی مشکلات روستای انجیره گفت: این میزان اعتبار در جهت ایجاد کانال‌های سنگی، جدول، فضای سبز و پیاده‌رو در روستای انجیره هزینه خواهد شد.وی با بیان اینکه مردم روستاهای شهرستان آبدانان و به‌ویژه روستای انجیره، مردمانی سختکوش و پرتلاش هستند، گفت: فعالیت مردم روستای انجیره در امور گوناگون کشاورزی ، دامداری و توپوگرافی شدید منطقه، اهمیت رسیدگی به مسائل و مشکلات این روستا را دوچندان ساخته است.کرمی وجود ظرفیت‌های اساسی در روستای انجیره را مهم و ارزشمند توصیف کرد و یاد آور شد: باید فعالیت دستگاه‌ها در مرتفع کردن مشکلات روستا به‌گونه‌ای باشد که زندگی در انجیره تثبیت و مهاجرت به شهرها متوقف شود.معاون عمرانی استاندار ایلام در ادامه گفت: مهم‌ترین مشکل روستای انجیره، اجرانشدن طرح هادی است که با عملیاتی شدن آن، زمینه برای مرتفع شدن سایر مسائل و مشکلات این منطقه فراهم خواهد شد. وی کمبود آب شرب، برق، اشتغال و بهداشت و درمان را از دیگر مشکلات روستای انجیره عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه خدمات رسانی به روستاها از مهم‌ترین مبانی نظام جمهوری اسلامی است، شایسته است

نیمه کاره بودن پروژه‌های سفرهای استانی اول و دوم در گلستان

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی تعداد مصوبات اجرا شده سفرهای استانی در گلستان را بسیار بیشتر از حجم آنها دانسته و از عدم‌پیشرفت فیزیکی پروژه‌های کلان در این استان انتقاد کرد. عبدالحسین ناصری، سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: از نظر تعداد بیش از 90درصد از مصوبات دور نخست و 75درصد از مصوبات دور دوم سفرهای استانی دولت در گلستان اجرایی شده‌اند؛ این در حالی است که از نظر حجم پروژه‌های بزرگ و کلان در سطح این استان مسکوت مانده و پیشرفت چشمگیری نداشته‌اند. وی بهره‌برداری از پالایشگاه نفت گلستان در بهار سال گذشته، زهکشی 280هزار هکتار از اراضی استان و طرح ماهی‌های خاویاری را از بزرگ‌ترین پروژه‌های استان گلستان دانست که تاکنون اقدام عملی قابل‌ذکری درخصوص آنها صورت نگرفته است. ناصری حجم مصوبات اجرا شده دولت در استان گلستان را حدود 22تا 23درصد دانست و توجه ویژه دولت به عملیاتی شدن هرچه سریع‌تر این پروژه‌ها را از ضروریات عنوان کرد.

نیمه کاره بودن نیمی از پروژه‌ها در زنجان

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفرهای هیأت دولت به شهرستان‌ها گفت: مجموعا حاصل سفر هیأت دولت به استان زنجان تاکنون پروژه‌های نیمه کاره بوده و پیشرفتی در پروژه‌های افتتاحی در مرکز این استان به چشم نمی‌خورد. سعدالله نصیری قیداری بیان کرد: طی 3دور سفرهای استانی دولت به استان زنجان تنها حدود نیمی از مصوبات که بیشتر شامل سالن‌های ورزشی و چمن مصنوعی است اجرایی شده است. وی تصریح کرد: در دور سوم سفرهای هیأت دولت به زنجان به‌علت تعجیل در اجرایی کردن مصوبات دولت با عدم‌تامین اعتبار و بودجه کافی موجب شده تا پروژه‌ها با مشکلات فنی به‌صورت نیمه تمام رها شوند. نصیری قیداری خاطرنشان کرد: از جمله پروژه‌های مهم نیمه تمام در استان زنجان پالایشگاه نفت و دوبانده کردن راه‌آهن زنجان- تهران است.

نیمه‌تمام ماندن پروژه‌ها در خوزستان

یکی از نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی کمبود اعتبارات درنظر گرفته شده برای پروژه‌های عمرانی شهرستان‌های شوشتر و گتوند را عامل ناتمام ماندن آنها دانست. سیدمحمد سادات ابراهیمی، نماینده شهرهای‌های شوشتر و گتوند گفت: استان خوزستان، استانی نفت‌خیز و دارای منابع غنی گاز است اما متأسفانه هنوز بسیاری از مردم این استان از نعمت گاز برخوردار نیستند. به گفته این نماینده، وزیر سابق نفت دستور صریحی برای گازرسانی به مناطق محروم استان خوزستان صادر کرده است اما شرکت گاز این دستور را به‌دلیل اینکه فاقد پشتوانه مالی بود، عملیاتی نکرد. سادات ابراهیمی پروژه‌های آبیاری و زهکشی زمین‌های زراعی، پروژه نوسازی و بازسازی مدارس و دبیرستان‌ها، پروژه آبرسانی به 48روستای شرق «گرگر»، پروژه احداث ورزشی کارگری و احداث زندان در شهرستان شوشتر با وجود تهیه زمین توسط مسئولان محلی را از جمله پروژه‌هایی برشمرد که به‌دلیل کمبود اعتبارات ناتمام مانده و قابل بهره‌برداری نیستند.

پروژه‌های نیمه ‌تمام آبرسانی در هرمزگان

درحالی‌که مدیرعامل آبفای هرمزگان چندی پیش اعلام کرده بود که پروژه‌های نیمه‌تمام آبرسانی روستایی در این استان در سال90 بسته می‌شود اما آخرین گزارش‌های پایانی سال90 نشان می‌دهد که هنوز هم تعدادی روستا در این استان با مشکل داشتن آب سالم روبه‌رو هستند. عبدالمجید حمزه‌پور در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرده بود که با پیگیری‌های انجام شده و تخصیص اعتباری بی‌سابقه نسبت به سال گذشته، پرونده پروژه‌های نیمه تمامی که سال‌ها بر زمین مانده بود امسال بسته می‌شود. حمزه‌پور با اشاره به اینکه پروژه‌های موجود در جاسک نمونه‌ای از این پروژه‌های ناقص است، اظهار داشت: برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی و مجتمع‌های روستاهای جاسک بیش از 48میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که در نوع خود بی‌سابقه بوده است. وی با بیان اینکه مشکلات آب در جاسک نیز به‌دلیل عدم‌تامین اعتبار بوده، افزود: آبرسانی به مجتمع سورک با اعتباری حدود 7میلیارد ریال در حال انجام است که به مشکلات آب روستاهای این منطقه پایان می‌دهد. حمزه‌پور آبرسانی به مجتمع کرتی را یکی دیگر از شاخص‌ترین پروژه‌های در دست احداث این شرکت بیان کرد و افزود: برای اجرای این طرح نیز اعتباری بالغ بر 10‌میلیارد ریال درنظر گرفته شده که 6 روستا را با جمعیتی بالغ بر 400‌خانوار پوشش می‌دهد. وی افزود: طرح آبرسانی به 17روستای غرب جاسک از سد جگین و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های در حال انجام است که این پروژه‌ها نیز از سال‌های گذشته به‌علت عدم‌تامین اعتبار نیمه‌تمام مانده بودند.