تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۶

همشهری آنلاین – شهره فرجی: برای تهیه این کباب،‌ فیله گوساله را به قطعات مکعبی شکل ۲ سانتی‌متری درآورده و به سیخ بکشید.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10- 5 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

فیله گوساله:‌600 گرم، به قطعات مکعبی 2 سانتی‌متری تقسیم شود.

کدو سبز: مطابق شکل نازک خرد شود.

سیر: 2 حبه، کاملا خرد شود.

آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو

برگ‌های تازه رزماری: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون:‌2 قاشق غذاخوری

هنگام سرو: سالاد مخلوط کاهو، برش‌های آووکادو،
زیتون، جعفری و برش‌های لیمو و مقداری سس مایونز

طرز تهیه:

1- برش‌های گوشت و کدو را به طور یکی در میان در هشت عدد سیخ، به سیخ بکشید.

2- سیر، آب و پوست لیمو، رزماری و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده و از این مخلوط تهیه شده روی فیله‌های گوساله بمالید و 30 دقیقه صبر کنید.

3- باربکیو یا تابه‌ بزرگی را از پیش گرم کرده، هر طرف از سیخ‌های فیله را به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که در حد مورد نظرتان بپزد حرارت دهید.

4- سیخ‌ها را از روی حرارت برداشته و روی هر کدام از آن‌ها به صورت شل و آزاد با فویل آلومینیومی بپوشانید و سه دقیقه در این حالت نگه‌دارید.

5- گوشت‌های کباب شده را با سالاد و حلقه‌های لیمو میل کنید.

http://www.masterchef.com.au

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها