تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۱

همشهری آنلاین: متخصصان تغذیه می‌گویند غذاهای ارگانیک 50 درصد بیشتر حاوی ریزمغذی‌ها، املاح معدنی، ویتامین‌ها و کلسیم هستند. هم چنین این مواد خوراکی طبیعی به علت دارا بودن ترکیبات فنولیک از بدن در برابر بیماری‌های قلبی و حتی سرطان محافظت می‌کنند. از آنجا که این مواد غذایی طبیعی هستند ریزمغذی‌های موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها را از بین نمی‌برند.

به گزارش ایسنا ؛غذاهای ارگانیک مدت طولانی‌تری تازه می‌مانند و خراب نمی‌شوند. بعلاوه میوه‌ها و سبزی‌های پرورش یافته در مزارع ارگانیک محتوای آنتی‌اکسیدانی بیشتری دارند و به طور کلی احتمال بروز مشکلات سلامتی و بیماری‌ها با مصرف مواد غذایی ارگانیک به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

شیر ارگانیک بهتر است یا شیر کارخانه‌ای؟

 

منبع: همشهری آنلاین