به گزارش سرویس ایسنا، کلم قرمز منبع غنی از ویتامین C و ویتامین k است و رنگ قرمز آن موجب میشود تا نسبت به کلم سبز اثرات درمانی بیشتری داشته باشند.
مطالعات انجام شده در مورد خواص این گیاه نشان میدهد که «آنتوسیانین» موجود در آن میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مفرط قلبی- عروقی، دیابت و انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد. همچنین مصرف این گیاه به دلیل ترکیب آنتی اکسیدانهای موجود در آن به شفافیت و لطافت پوست کمک شایانی خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، برای نگه داشتن کلم قرمز آن را داخل کیسه پلاستیکی نگه دارید و داخل یخچال قرار دهید که این کار میتواند این گیاه را مدت دو هفته تازه نگه دارد.