این بار هم محققان اثر این گروه سبزیجات را روی بیماران مبتلا به سرطان بررسی کردهاند و نشان دادهاند که مصرف آنها میتواند تا حدی از رشد تومور جلوگیری کند و همچنین سلولهای مهارگسیخته را وادار کند دست به خودکشی بزنند و خودشان را از بین ببرند.
محققان دانشگاه تگزاس، این نتایج را از مقایسه مصرف نیم فنجان گلکلم یا کلم بروکلی در بیماران سرطانی و نیز افراد سالم به دست آوردهاند و میگویند کاهش 29 درصدی احتمال بروز سرطان مثانه و نیز محدود کردن رشد سلولهای سرطانی در بیماران، احتمالا به دلیل وجود گروهی از مواد شیمیایی به نام «ایزوسیاناتها»ست که به وفور در این سبزیجات وجود دارد.
به همین دلیل محققان این سبزیجات را هم به بیماران و هم به افراد سالم به شدت توصیه میکنند.