همشهری آنلاین - شهره فرجی: سس خیار را بر روی انواع ساندویچ مرغ، بلال آب پز شده، و برگرها ریخته و میل کنید.

مواد لازم برای یک پیمانه:

خیار پوست کنده و رنده شده:‌ یک عدد متوسط

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

ماست ساده: یک چهارم پیمانه

خامه ترش: 3 قاشق غذاخوری

آب یک عدد لیمو

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• خیار رنده شده را درون صافی ریخته و صافی را روی یک کاسه قرار دهید نصف قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کرده و هم بزنید.

• یک ساعت صبر کرده و در این مدت آن را هم زده و یک تا دوبار به آرامی فشار دهید تا آب آن مقداری گرفته شود.

• درون کاسه‌ای خیار آبگرفته شده را با ماست و خامه ترش مخلوط کرده هم بزنید.

• مقداری آب لیمو و نمک و فلفل نیز به سس اضافه کنید.

http://www.thekitchn.com

منبع: همشهری آنلاین