مواد لازم:
تخممرغ: 4 عدد
خردل: 2 قاشق چایخوری
سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 پیمانه
نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه:
• سفیده تخممرغ را از زرده جدا کرده و کنار بگذارید.
• زرده تخممرغ را با سرکه و خردل مخلوط کنید. بتدریج روغن را همزمان با هم زدن مخلوط، اضافه کنید.
• نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید.
• سس تهیه شده را تا زمان مصرف درون یخچال نگهداری کنید.
توجه: برای پایداری بیشتر سس در انتهای کار، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.