شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۹
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: از روغن‌های دیگر می‌توان در تهیه سس مایونز استفاده کرد ولی از لحاظ سنتی از روغن زیتون استفاده می‌شود.

سس مایونز

مواد لازم:

تخم‌مرغ: 4 عدد

خردل: 2 قاشق چای‌خوری

سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 پیمانه

نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه:

• سفیده تخم‌مرغ را از زرده جدا کرده و کنار بگذارید.

• زرده تخم‌مرغ را با سرکه و خردل مخلوط کنید. بتدریج روغن را همزمان با هم زدن مخلوط، اضافه کنید.

• نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید.

• سس تهیه شده را تا زمان مصرف درون یخچال نگه‌داری کنید.

توجه: برای پایداری بیشتر سس در انتهای کار، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

سس مایونز

کد خبر 162377
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز