همشهری آنلاین: آش ماستی یکی از انواع غذاهای سنتی و محلی سبزواری‌ها است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

ماست پرچرب: 500 گرم

رشته: 200 گرم

اسفناج یا برگ چغندر: 500 گرم

تره: 150 گرم

نعنا: 50 گرم

نمک و فلفل: به ‏میزان لازم

طرز تهیه:

* اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم‏ پز کنید.

* سپس رشته را به آن اضافه کنید.

* بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید.

* سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

* این آش به ‏صورت سرد سرو می ‌شود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می شود.

انرژی کل: 1250 کیلو کالری

ماهنامه‌ی دنیای تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها