تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۰

همشهری آنلاین: سس زرشک را بر روی مرغ سرخ کرده و انواع سالادها به خصوص سالاد جوانه ریخته و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم:

زرشک: 3 قاشق غذاخوری

بادام: یک پیمانه

▪ پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری

لیموترش: به مقدارلازم

▪ نمک، فلفل قرمز: به مقدارلازم

روش تهیه:

* زرشک‌ها را با نصف استکان آب یکی دو ساعت خیس کنید.

* سپس با تمام مواد ذکر شده در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا سس یکنواختی حاصل شود.

منبع: آفتاب

منبع: همشهری آنلاین