همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه ، عنوان کرد: تحقیقات نشان داده است افرادی که بیش از 7 فنجان چای در روز می‌نوشند با احتمال بیشتری نسبت به اشخاصی که 3 لیوان چای در روز مصرف می‌کنند در خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند.

صابر حبیبی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: قبلاً تصور می‌شد مصرف زیاد چای می‌تواند مانع از ابتلا به اضافه وزن و فشار‌خون شود و از بعضی از سرطان‌ها پیشگیری کند.

حبیبی تصریح کرد: اما امروزه زیاده‌روی در مصرف چای احتمال ابتلا به شایع‌ترین نوع سرطان در بین مردان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: اما این خطر فقط مرتبط به چای سیاه است و چای سبز می‌تواند از ابتلا به انواع مختلفی از سرطان پیشگیری کند.

وی ادامه داد: مصرف زیاد چای نیز می‌تواند نشانه ابتلا به دیگر اختلالات و بیماری‌ها هم باشد.

حبیبی خاطر نشان کرد: تحقیقات نشان داده است افرادی که استرس دارند یا در انتخاب رژیم غذایی خود دقت نمی‌کنند، بیشتر از دیگران به نوشیدن چای علاقمندند.

 

منبع: همشهری آنلاین