به گزارش ایسنا، نتایج مطالعات این متخصصان نشان داده است که ترکیبات موجود در چای سیاه با باکتریهای مرتبط با پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه مقابله میکنند.
به علاوه اگر حتی مقدار اندکی شکر هم به چای اضافه شود این نوشیدنی همچنان قابلیت مقابله با باکتریهای دهان و دندان را حفظ خواهد کرد.
به گفته پزشکان، چای سبز نیز در این زمینه تاثیری مشابه دارد و در عین حال با خنثی کردن ترکیبهای گوگردی به رفع بوی نامطبوع دهان کمک میکند.
شواهد حاکی از آن است که چای، از حجم باکتریها در دهان میکاهد. در واقع زمانی که باکتریهای دهان به کربوهیدراتها واکنش نشان میدهند در پی این فرآیند، اسیدی در دهان تولید میشود که وجود آن عامل تخریب مینای دندان است اما چای این التهاب را کاهش میدهد و از چسبندگی و رشد باکتریها پیشگیری میکند.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلیمیل، علاوه بر این مصرف چای سبز به افزایش مصرف انرژی و سوخت و ساز بیشتر چربیها منجر میشود و به کاهش وزن نیز کمک میکند.